Mária Terézia a Fehér Rózsa Fogadóban szállt meg.

“A sok értékes történelmi emléket őrző Sopronban az egyik legértékesebb emléket kétségtelenül a a Fehér Rózsa fogadó őrzi. Ez a fogadó látta vendégül Mária Terézia körülrajongott és a lelkes “vitam et sanguinem”-mel megtisztelt királynőt soproni időzése idején. A királynő itt tartózkodása emléktáblával van megjelölve, az ágy pedig, melyben aludt, a városi múzeumban őriztetik a királynő képével. A fogadó az ország egyik legrégibb fogadója, 200 év óta ad kényelmes pihenőt az idegeneknek. A fogadó ünnepélyes felavatása a szatmári béke után 1725-ben volt és társadalom elitjének volt szálláshelye: grófok, hercegek szálltak meg benne.”

Idézet egy korabeli újságból a 19. század elejéről.

Étterem/étlap

asztalfoglalás

35 illetve 55 fő befogadására alkalmas éttermeinkben és 75 fős kerthelyiségünkben házias ételekkel és kedvező árakkal, pénteken és szombaton élőzenével, hétköznaponként változatos, bőséges napi ajánlattal várjuk Önöket!

Borozó

35 férőhelyes, hangulatos pincehelyiségünkben, kandalló mellett üldögélve válogathat tájjellegű folyó- és minőségi palackozott boraink közül, és ha már választott, kóstolja meg hozzá illő ételeinket.

Panzió

Panziónkban két és négyágyas zuhanyzós szobákkal várjuk a Sopronban pihenni vágyókat. Parkolási lehetőség, zárt parkolóban.

Partyszerviz/hidegtál ajánlat

Vállaljuk családi összejövetelek, céges rendezvények színvonalas étkeztetésének lebonyolítását. Meg tudjuk oldani mind hidegtálak vagy meleg ételsorok tálalását, felszolgálását, hideg és meleg italok szervírozását.

Ételfutár

A Fehér Rózsa házhoz megy!

Hétfő-péntek 11-23 óráig

Nézze meg étlapunk és rendelje meg az elfogyasztani kívánt ételt

Tel.: 99/335-270

Vendégkönyv

Kérjük, tapasztalatukat, ötleteiket, észrevételeiket hozzászólásaikkal osszák meg velünk.

Köszönettel a Fehér Rózsa munkatársai